ZA NASLOVNO RUŠA samo z imenom pasrne

Dobrodošli na strani črnih ruskih terierjev (“ČRT”) psarne Bella Fantasia!

Vzreditelja Neli in Iztok Šuler vam želiva približati pasmo v vsej njeni mogočnosti, lepoti, eleganci; v vlogi čudovitega družinskega spremljevalca ter hkrati močnega in vdanega telesnega stražarja, ki je za vas pripravljen žrtvovati svoje življenje.

Predstavljava vam pse, živeče z nami in pse, ki so s svojimi uspehi ponesli ime “Bella Fantasia” široko v svet. 

onasslika

Leta 2004 se nam je prva pridružila Bella-Tera. Bila je potomka petih svetovnih prvakov iz največjih ruskih psarn: Ruskoi Dinastii, Tsarstvo Reglash, Chernoy Stai, Barbi s Bronich. Iz njenega prvega legla izhajata Aljonka Krasna Karabasova in Arabella Bella Fantasia, ki sta v svoj rodovnik dodali še očetovo svetovno prvaštvo (Karabas-Barabas iz Chigasovo). Tej liniji smo dodali: dvakratnega Vice svet. prvaka iz psarne Zolotoy Grad (Zar s Zolotogo Grada), linijo von Belaja Gora, Magnateria, Malahovskiy.

Sedaj skupaj z nami živijo Emporia, Futura in Hryushka.

Namen naše psarne “Bella Fantasia” je vzrejati  lepe, učljive in karakterno stabilne pse. Zato imajo vse naše psičke opravljen izpit B–BH, nekatere pa nadaljujejo s treningi za višje izpite. Naši psi so osvojili že številne lepotne nazive doma in po svetu.

Za paritev vedno izberemo zdravega, šampionskega  psa iz razstavnih vrst in z delovnimi izpiti, saj šele kombinacija lepote in karakterja prinese pravega ČRT–ja.

Večina ljubiteljev te pasme vidi podobo psa na razstavah, ko je ta pravilno ostrižen, umit s posebnimi šamponi in s strani vodnika lepo predstavljen. Ker želimo, da imajo tudi naši mladiči in kasneje odrasli psi značilno obliko pasme, nudimo novim lastnikom striženje po razstavnih normah, saj je lahko z nepravilnim striženjem ali celo britjem, njihova podoba povsem drugačna. Ravno tako delimo z njimi vse izkušnje glede nege, higienskega striženja, vzgoje, šolanja in razstavljanja. Skupek vsega predstavlja celoto, ki nam bo v ponos in v veselje.

OSVOJENI ŠAMPIONATI PSOV IZ NAŠE PSARNE (več o njih pod “NAŠI PSI” in “PRVAKI”):

sl_SI
FooterImage
Telefon: 031 578 619 in 041 621 115
E-pošta: neli.suler@gmail.com
Naslov: Kasaze 19 3301 Petrovče, Slovenija
Copyright © 2020 Bella Fantasia